Photoshoptävling – vinnaren är…

Efter alla inlämnade bidrag så har juryn kommit fram med en vinnare och två honorable mentions. Vinnaren utav LBS Photoshop tävling är Hairloss man utav William Ulwahn!

superhja%cc%88lte

Hairloss man av William Ulwahn

Den är väldigt kreativt utförd, och idén är komisk och har den sämsta förmågan att rädda folk. Kombinationen av dem 2 är helt magnifik och resulterar i en fräsig, fantastiskt och magisk produkt. Juryn kom överens om att den här illustrationen är den värdiga vinnaren utav Photoshop tävlingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Honorable Mentions

Aurora Corona utav Marie Wågebro är en väldigt vacker illustration med en kall sjön miljö med mycket arbete bakom. Men bilden kunde inte vinna just för att superhjälten är lite för super. Aurora Corona har kraften att hålla den globala uppvärmningen underkontroll. Det är en väldigt bra kraft som gör Aurora kanske den bästa superhjälten, men inte den sämsta som vi letade efter. Men bilden var så vacker så vi gav den en honorable mention.

Knugen utav Lukas Nilsson är en fantastisk illustrerad bild med många fina detaljer, men vi valde Hairloss man före Knugen just för att Hairloss man har ett mer unikt koncept än Knugen just för att man har sett bilder med Knugen förr. Men juryn gav Knugen en välförtjänt honorable mention.

aurora-corona-introduction

Aurora Corona utav Marie Wågebro

Moose in Velvet feeding in the wilderness

Knugen utav Lukas Nilsson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text VICTOR MÜLLER och PAUL ROSÉEN